Villstrikk og Yorba Retreat

BEVEG DEG NÆRMERE NATUREN

Gjenoppdag naturen i deg selv gjennom strikkepraksisen Villstrikk og bevegende Yorba

villstrikk_telespinn_lonin-30.jpg

Kurset er for deg som ønsker nye opplevelser i kraftfull natur. Gjennom naturmeditasjoner og villstrikk kan du få en ny opplevelse av materialer, bli kjent med nye sider ved deg selv, og kanskje finner nye måter å strikke på. 

Å villstrikke er å strikke med rene, naturmaterialer, uten oppskrift, med tilstedeværelse. Det er en måte å forbinde seg med naturen på, og på dette retreatet vil du få en innføring i hva det vil si å villstrikke, og tid til å praktisere din egen villstrikk. Det spiller ingen rolle om du aldri har strikket før, eller er en erfaren strikker, du strikker med det utgangspunktet du har.

Gjennom guidede meditasjoner får du hjelp til å åpne sansene slik at du får enda dypere opplevelser. I tillegg vil du få muligheten til å prøve Yorba der Vibeke vil veilede deg gjennom gode jordene øvelser som gir kontakt med føttene og pusten. Øvelser som løser opp i muskler og ledd, og som forbereder kroppen for og åpne opp kontakten med naturen.

Kurset gir en pause fra hverdagens stress. Vi skal gjøre gode jordende øvelser og får kontakt med føttene og pusten. Deretter blir det en innføring i villstrikk i det vakre drivhuset som er innredet som en villstrikk oase En inspirasjon- og kreativitetsboost, og du får teste ulike typer naturgarn, og kanskje lærer du noen nye teknikker?

Om morgenen møtes vi til deilige øvelser som løser opp i muskler og ledd . Vi forbereder kroppen den kan åpne for kontakten med naturen før vi villstrikker videre. Kanskje vi går en tur eller danser sammen, og hvis noen har behov for litt egentid er det også mulig å trekke seg tilbake.

God og næringsrik mat og drikke, basert på sesongens råvarer (og så mye kortreist og egenhøstet som mulig) vil bli servert gjennom hele helgen.

Om kvelden samles vi rundt bålet eller peisen for mere villstrikk og de gode samtalene. Du vil reise hjem med senkede skuldre, nye ideer, gode minner, og kanskje med kribende hender og føtter. 

MELD DEG PÅ

Nytt kurs vil bli annonsert. Ønsker du å delta ta kontakt så setter vi deg på en liste og tar kontakt når datoer er klare.

Kuret starter fredag klokken 18.00 og avsluttes søndag klokken 16.00
Pris for hele helgen er 3500,- .
Det inkluderer opphold i eget eller delt rom og deilig hjemmelaget mat samt undervisning og øvelser.
Reise og materialer til villstrikk kommer i tillegg. (Dersom du ikke ønsker å kjøpe materialer kan du låne under oppholdet.) 
Det er kun 10 plasser.

Har du spørsmål kan du ringe Vibeke på 93 66 99 99.

Hvis dette er noe du ønsker å gi deg selv,så meld deg på via linken under, eller send en påmelding til Vibeke@naturlig-vis.org.

villstrikk_yorba_slowdesign-116-3.jpg
villstrikk_telespinn_lonin-01.jpg
villstrikk_yorba_slowdesign-385.jpg
villstrikk_yorba_slowdesign-096.jpg
villstrikk_telespinn_lonin-55.jpg
villstrikk_yorba_slowdesign-061-3.jpg
villstrikk_telespinn_lonin-21.jpg

BOOK PLASS NÅ:

KURSHOLDERE:

Vibeke Vigeland

Har 35 års erfaring som danser, pedagog og kroppsterapaut.
Forfatter av boken MODEN-kunsten å bære alderen med visdom
Er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og er Master Practitioner NLP coach.
Kurs med Donna Eden i energy medisine. 10 års erfaring med Nettwork og SRI.
Startet og drevet Bajazz Ballettstudio (1995)
Driver prosjektet  Art from heart to heart for ungdom fra Norge /Afrika (2012)
Har skapt treningsformen Yorba for å oppdage kroppens visdom.

Marianne Vigtel Hølland

Driver Slow Design Studio, og har utviklet strikkekonseptet Villstrikk.
Marianne strikker og utvikler også egne produkter for salg. De kan for tiden kjøpes i interiørbutikken Bolina, hos Wik Oslo og fra Slow Design Studios nettsider. Hun forhandler også garn fra norske kvalitets produsenter som Telespinn, Hoelfeldt Lund, Selbu Spinneri og Lofoten Wool. Du kan lese mer om Marianne og
slow design på hennes nettsider. Der kan du også finne mer informasjon om Villstrikk .


loninVibeke Vigelandlonin