Barbeinthelg for par

Hva med en barbeinthelg sammen? En mulighet til å oppleve hverandre naturlig og ærlig. Sammen med andre og bare dere.

Vi ønsker å lage en herlig langhelg for par som ønsker å berike hverandre og styrke forholdet gjennom gode opplevelser i vakker vill natur. Her er det vann, skog og fjell. Formålet er å utvikle nysgjerrigheten for hverandre og skape gode, nære øyeblikk. Ha det gøy og bli enda mer forelsket.

Vi ønsker å dele Lonin og våre late men opplevelsesrike dager her i skogen. Vi gleder oss over en ny tid og elsker de sene kveldene rundt bålet. Vi ønsker å lage en helg hvor par kan oppdage hverandre litt på nytt. Kanskje ta med hengekøyer og ligge ute en natt, bade nakne, være sammen med andre eller alene.

Loniføtter.jpg

Dagene starter med paryoga. Mulighet for turer i flott natur i fjell og skog, eller en dag i solen ved vatnet og bare nyt livet og hverandre. Noen timer i løpet av dagen er satt av til spennende øvelser som styrker forholdet og morsomme sammarbeidsoppgaver. Vi har tid til gode samtaler om viktige temaer og å lage sunne måltider sammen. Om kvelden samles vi rundt et felles bål eller er sammen med vår kjære.

Målet med å arrangere denne helgen å samle par som kan gi hverandre nye innspill til forholdet. Lære å se hverandre med nye øyne. Vekke nysgjerrighet for hverandre og skape gode nære øyeblikk. Ha det gøy og bli enda mer forelsket.

Lonintrær.jpg
Lonin_over.jpg
Lonin-drivhus-sov2.jpg
lonin_peisstue.jpg

Vi reiser til Lonin som ligger vakkert til ved Blefjell med fantastisk natur, fjell og badevann rett ved. Alle par får eget rom med dobbeltseng. En av nettene er det mulig å overnatte i gode hengekøyer med myggnett og tak ute i skogen. Vi har badstue for de "nakne" samtalene. Maten lages på stedet. En av kveldene varter mennene opp og en kveld er det kvinnene som skaper kvelden.

Kjøretid: 2 timer fra Oslo.

Velkomen. Hilsen Vibeke og Lars

Velkomen. Hilsen Vibeke og Lars

Om Lars og Vibeke

Vi kjøpte Lonin for 10 år siden og det er vårt felles prosjekt. Et fantastisk sted som vi ønsker å dele med andre.

Vibeke er en erfaren kursholder, ogøvelsene er basert på mine erfaringer med å jobbe sammen med familier og et helt liv i å jobbe med mennesker.
Lars har jobbet som prosjektleder, men har ofte drømt om noe annet. Nå har han hoppet av karusellen og deler sine erfaringer gjennom denne prosessen med andre. Sammen har vi utviklet enkle paryoga øvelser, som er gøy og virker støttende for samholdet.
Hadde vært gøy å dele en helg med dere.